Het mooiste Vuurwerk!

Het Mooiste Vuurwerk van Nederland koop je bij Intratuin Amersfoort!

Dit jaar starten wij met de verkoop van vuurwerk. en niet zo maar, we zijn direct dealer geworden van de China Red collectie. China Red is een inkooporganisatie die voor streng geselecteerde vuurwerkwinkels direct vuurwerk importeert uit China. De producten van China Red zijn door vuurwerkspecialisten in China geselecteerd voor de Nederlandse markt en bij onze winkeliers verkrijgbaar als onderdeel van het reguliere assortiment. Dit assortiment is bekend bij de echte vuurwerkliefhebbers en kenmerkt zich als kwalitatief mooi vuurwerk voor weinig geld. Stuk voor stuk de mooiste potten en pijlen geselecteerd door onze vuurwerkspecialisten Hiermee ben je gegarandeerd van kwalitatief prachtig vuurwerk voor een goede prijs. Dit jaar is de collectie weer uitgebreid, o.a. met een assortiment COMPOUND Profiboxen. Deze pakketten bestaan uit een aantal doorverbonden losse potten waardoor er een complete vuurwerkshow wordt gestart. Daarnaast hebben we ook de nodige voordelige artikelen zoals de kanonslagen en grondbloemen maar ook de voordeelboxen in de categorie 1 vuurwerk; nu reeds bij ons in de winkel beschikbaar.

Voor de Vuurwerkfans die niet kunnen wachten tot het 31 december 18.00 uur is; jullie kunnen nu alle filmpjes in onze webshop bekijken en je bestelling plaatsen. Wil je op de hoogte zijn alle nieuwtjes op het gebied van Intratuin Amersfoort vuurwerk, meld je aan op facebook en blijf op de hoogte.

Ook tijdens de vuurwerkverkoopdagen op 28, 29 en 30 december hebben wij nog een groot assortiment vuurwerk met een constante toevoer inclusief OUTLET en SUPER aanbiedingen met hoge kortingen. Zo ben je altijd verzekerd van de mooiste pijlen, cakes, flower beds en het hardste knalvuurwerk.

Verder:
Vuurwerk artikelen die afgekeurd zijn en/of niet leverbaar worden mogelijk vervangen door de volgende artikelen. In onze webshop vind je de nieuwe vuurwerkcollectie van 2017. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar je vanaf begin december de dummies kan bekijken en je bestelling kan inleveren.

We wensen je alvast een hele gezellige jaarwisseling en een fantastisch 2018!